AIR OPTIX plus Hydraglyde 3 pack + 1 Φακός ΔΩΡΟ + 1 Υγρό OPTI-FREE 300ml

29.00€
Designer: Alcon
Product Code: 000696806
Availability: Available to ship 1 - 3 days

Available Options

Μοναδική προσφορά από το Eyeconcept: 1 κουτί (3 pack) μηνιαίων φακών επαφής AIR OPTIX plus Hydraglyde με ένα φακό ΔΩΡΟ στις ίδιες διοπτρίες και 1 υγρό OPTI-FREE 300 ml. 

Ο AIR OPTIX plus HYDRAGLYDE είναι σφαιρικός φακός επαφής μηνιαίας αντικατάστασης από σιλικόνη- υδρογέλη. Με την τεχνολογία SmartShield προσφέρει εξαιρετική αντίσταση στις εναποθέσεις λιπιδίων καθιστώντας τον φακό άνετο στην χρήση από την αρχή έως το τέλος του μήνα. Επίσης προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση στην επιφάνεια του φακού κατά την διάρκεια της ημέρας μέσω της τεχνολογίας HydraGlyde για απροβλημάτιστη χρήση χωρίς ερεθισμούς.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 φακούς επαφής. Το eyeconcept σας προσφέρει 1 επιπλέον φακό ΔΩΡΟ στις ίδιες διοπτρίες. 

Το OPTIFREE PURE MOIST είναι διάλυμα απολύμανσης ενδεδειγμένο για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής και ιδιαίτερα για τους φακούς από σιλικόνη- υδρογέλη. Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό, την συντήρηση, το ξέπλυμα αλλά και την απολύμανση των φακών ενώ με το σύστημα HydraGlyde Moisture Matrix που δημιουργεί ένα στρώμα υγρασίας σε όλη την επιφάνεια του, παρέχει ενυδάτωση και άνεση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα μπουκάλι 300ml με θήκη αποθήκευσης των φακών.

Contact Lenses Category: Duration: Designer:
Spherical Monthly Alcon
Alcon