GUCCI GG0896S 002

300,00€

-20% 375,00€

Designer: Gucci
Κωδικός Προϊόντος: 000708253
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα Gucci GG0896S, χρώμα 002, μέγεθος 52, είναι γυναικεία γυαλιά ηλίου με τετράγωνο κοκάλινο σκελετό σε καφέ ταρταρούγα. Οι βραχίονες φέρουν σε ανάγλυφο χρυσό σχέδιο το μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας. Οι φακοί έχουν καφέ χρώμα (Cat. 3) και είναι 100% απορροφητικοί σε UVA και UVB ακτινοβολία.

Πρωτοπόρος, προοδευτικός και με επιρροή, ο οίκος Gucci προσεγγίζει εκ νέου το μοντέρνο στην παγκόσμια μόδα. Υπό την καθοδήγηση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή Sabato De Sarno, δίνεται μια νέα έννοια στην πολυτέλεια και κομψότητα μέσα στον 21ου αιώνα τοποθετώντας το brand ανάμεσα στους κορυφαίους και πιο επιθυμητούς οίκους μόδας. Το εκκεντρικό, ρομαντικό και σύγχρονο στοιχείο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στα προϊόντα Gucci σε συνδυασμό με την προσοχή στην λεπτομέρεια και την αξεπέραστη ποιότητα.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία Τετράγωνο Μονόχρωμος Καφέ, Ταρταρούγα Κοκάλινο 100% UVA και UVB προστασία Gucci
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
52mm 25mm 145mm
Gucci

Πρωτοπόρος, προοδευτικός και με επιρροή, ο οίκος Gucci προσεγγίζει εκ νέου το μοντέρνο στην παγκόσμια μόδα. Υπό την καθοδήγηση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή Sabato De Sarno, δίνεται μια νέα έννοια στην πολυτέλεια και κομψότητα μέσα στον 21ου αιώνα τοποθετώντας το brand ανάμεσα στους κορυφαίους και πιο επιθυμητούς οίκους μόδας. Το εκκεντρικό, ρομαντικό και σύγχρονο στοιχείο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στα προϊόντα Gucci σε συνδυασμό με την προσοχή στην λεπτομέρεια και την αξεπέραστη ποιότητα.

Σχετικά Προϊόντα