BALENCIAGA BB0050S 006

300,00€

-20% 375,00€

Designer: Balenciaga
Κωδικός Προϊόντος: 000709854
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα Balenciaga BB0050S, χρώμα 006, μέγεθος 55, είναι γυναικεία γυαλιά ηλίου με κοκάλινο σκελετό τύπου πεταλούδα σε διαφανές λαχανί χρώμα. Ο βραχίονας φέρει το χαρακτηριστικό ΒΒ λογότυπο της εταιρείας σε ασημί χρώμα. Οι φακοί έχουν γκρι χρώμα (Cat. 3) και είναι 100% απορροφητικοί σε UVA και UVB ακτινοβολία.

Ο Cristobal Balenciaga άνοιξε το πρώτο του ατελιέ στο Παρίσι το 1937 και δημιούργησε έναν οίκο ο οποίος έχει ανατρέψει με την ιδιαίτερη αισθητική του τη βιομηχανία της μόδας. Ο Demma Gvasalia έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου από το 2015, φέρνοντας μαζί του μία καινοτόμα προσέγγιση στο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με μία ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ. Στα σχέδιά του έχει αναμίξει ιδέες από το αρχείο της εταιρείας με πειραματικές σιλουέτες, φέρνοντας στον παριζιάνικο οίκο το διάσημο “street style” που αγαπούν οι αστέρες και οι fashion editors.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία Πεταλούδα Μονόχρωμος Πράσινο, Διαφανές Κοκάλινο 100% UVA και UVB προστασία Balenciaga
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
55mm 20mm 140mm
Balenciaga

Ο Cristobal Balenciaga άνοιξε το πρώτο του ατελιέ στο Παρίσι το 1937 και δημιούργησε ένα εμπορικό σήμα που έφερε επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας με τη μοναδική αισθητική του. Ο Demma Gvasalia είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της μάρκας από το 2015, φέρνοντας μαζί του μια καινοτόμο προσέγγιση στο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με μια ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ. Στα σχέδιά του έχει αναμείξει ιδέες από το αρχείο του οίκου με πειραματικές σιλουέτες, φέρνοντας στον παριζιάνικο οίκο το περίφημο "street style" που λατρεύουν οι σταρ και οι συντάκτες μόδας.


Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balenciaga διατηρεί το ριζοσπαστικό στυλ του οίκου με τολμηρά γυαλιά ηλίου σχεδιασμένα με έντονα χρώματα και μοτίβα εμπνευσμένα από τους παριζιάνικους δρόμους. Το υψηλής πυκνότητας υλικό σπάει τα τεχνικά όρια με πρωτοφανή λεπτότητα. Η Balenciaga αντιτίθεται στο ρατσισμό και αγωνίζεται για την ενσωμάτωση στο χώρο εργασίας. Ο οίκος προσπαθεί για ένα ποικιλόμορφο και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, συνεργαζόμενος με ομάδες όπως η Share Africa για την προώθηση της ποικιλομορφίας στο design και την υποστήριξη των αναδυόμενων σχεδιαστών.

Σχετικά Προϊόντα