LOVE MOSCHINO MOL042/S 7RMIR

130,00€

-24% 170,00€

Designer: Moschino Love
Κωδικός Προϊόντος: 000717863
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

LOVE MOSCHINO MOL042/S, χρώμα 7RMIR, μέγεθος 53,  είναι γυναικεία γυαλιά ηλίου με τετράγωνο κοκάλινο σκελετό, με λευκές/μαύρες ρίγες και κόκκινες καρδιές. Οι βραχίονες έχουν το logo της εταιρείας σε χρυσό χρώμα.  Οι φακοί του είναι γκρι χρώμα (Cat. 3) και 100% απορροφητικοί σε UVA και UVB ακτινοβολία.


Το brand της Moschino δημιουργήθηκε το 1983 από τον Franco Moschino. Το fashion house είναι από τότε γνωστό για τα πολύχρωμα, καινοτόμα και πολλές φορές εκκεντρικά σχέδια του. Ο οίκος είναι επίσης γνωστός για τις εκστρατείες κοινωνικής ευαισθητοποίησης στις αρχές της δεκαετίας του 90.


Εκτός από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, τo brand δημιουργεί κοσμήματα, αρώματα, καλλυντικά και φυσικά γυαλιά ηλίου και οράσεως. Ο οίκος έχει δημιουργήσει γυαλιά για τα shows αρκετών καλλιτεχνών / fashion icons, όπως η Madonna και η Lady Gaga.


Τα Love Moschino είναι η τελευταία και πιο νεανική σειρά του οίκου. Απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να επιλέγουν ιδιαίτερα και ποιοτικά αξεσουάρ σε ανταγωνιστικές τιμές.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία Τετράγωνο Μονόχρωμος Λευκό, Κόκκινο, Μαύρο Κοκάλινο 100% UVA και UVB προστασία Moschino Love
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
53mm 20mm 145mm
Moschino Love

Το brand της Moschino δημιουργήθηκε το 1983 από τον Franco Moschino. Το fashion house είναι από τότε γνωστό για τα πολύχρωμα, καινοτόμα και πολλές φορές εκκεντρικά σχέδια του. Ο οίκος είναι επίσης γνωστός για τις εκστρατείες κοινωνικής ευαισθητοποίησης στις αρχές της δεκαετίας του 90.

Εκτός από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, τo brand δημιουργεί κοσμήματα, αρώματα, καλλυντικά και φυσικά γυαλιά ηλίου και οράσεως. Ο οίκος έχει δημιουργήσει γυαλιά για τα shows αρκετών καλλιτεχνών / fashion icons, όπως η Madonna και η Lady Gaga.

Τα Love Moschino είναι η τελευταία και πιο νεανική σειρά του οίκου. Απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να επιλέγουν ιδιαίτερα και ποιοτικά αξεσουάρ σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Σχετικά Προϊόντα