MOSCOT LEMTOSH SAPPHIRE

300,00€

-8% 325,00€

Designer: Moscot
Κωδικός Προϊόντος: 000728204
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα Lemtosh Sun Sapphire από τη σειρά Moscot Originals  - Νούμερο 46 - είναι unisex γυαλιά ηλίου με οβάλ κοκάλινο σκελετό σε μπλε χρώμα. Ο σκελετός είναι φτιαγμένος στο χέρι με Ιταλική πάστα και έχει το χαρακτηριστικό σήμα «διαμάντι» στην μετόπη και τους βραχίονες. Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από κρύσταλλο, έχουν καφέ χρώμα και είναι 100% απορροφητικοί σε UVA και UVB ακτινοβολία.  

H Moscot είναι μία από τις πιο παραδοσιακές εταιρείες κατασκευής γυαλιών με ιστορία που πηγαίνει πίσω 100 χρόνια. Οικογενειακή επιχείρηση 5ης γενιάς, με έδρα τη Νέα Υόρκη, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών και τη δεξιοτεχνία στην κατασκευή.

Τα μοντέλα της σειράς Moscot Originals βασίζονται σε σχέδια της οικογένειας από την περίοδο 1930 – 1980, τα οποία διατηρούνται έως σήμερα. Κλασσικά και διαχρονικά, ξεχωρίζουν για την ρετρό αλλά και σύγχρονο χαρακτήρα τους. Τα χρώματα των σκελετών επίσης διατηρούν την πρώτη χρωματική παλέτα που δημιούργησε ο Hyman Moscot το 1940.

To Lemtosh έχει αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου και έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα του οίκου.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία, Ανδρικά, Unisex Οβάλ Μονόχρωμος Μπλε Κοκάλινο 100% UVA και UVB προστασία Moscot
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
46mm 24mm 145mm
Moscot

Moscot είναι μία από τις πιο παραδοσιακές εταιρείες κατασκευής γυαλιών με ιστορία που πηγαίνει πίσω 100 χρόνια. Οικογενειακή επιχείρηση 5ης γενιάς, με έδρα τη Νέα Υόρκη, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών και τη δεξιοτεχνία στην κατασκευή.

Τα μοντέλα της σειράς Moscot Originals βασίζονται σε σχέδια της οικογένειας από την περίοδο 1930 – 1980, τα οποία διατηρούνται έως σήμερα. Κλασσικά και διαχρονικά, ξεχωρίζουν για τον ρετρό αλλά και σύγχρονο χαρακτήρα τους. Τα χρώματα των σκελετών επίσης διατηρούν την πρώτη χρωματική παλέτα που δημιούργησε ο Hyman Moscot το 1940.

To Miltzen κατασκευάστηκε το 1930 και έχει πλέον αναδειχθεί στο πιο διαχρονικό μοντέλου του οίκου. Έχει πάρει το όνομά του από τον θείο Hetzy της οικογένειας Moscot, τον οποίο όλοι φώναζαν Miltzen.


Σχετικά Προϊόντα