OAKLEY SUTRO 9406 11

170,00€

-11% 192,00€

Designer: Oakley
Κωδικός Προϊόντος: 000696751
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα OAKLEY 9406 "Sutro" χρώμα 11, μέγεθος 37 είναι ανδρικά γυαλιά ηλίου με τετράγωνο κοκάλινο σκελετό τύπου μάσκα σε μαύρο χρώμα και εύκαμπτους βραχίονες. Οι φακοί του είναι τεχνολογίας prizm σε μοβ χρώμα με απαλό ροζ καθρέπτη (PRIZM TRAIL TORCH). Προσφέρουν 100% προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία.

Η Oakley ξεκίνησε το 1975 βασίζοντας την φιλοσοφία της στην κατασκευή γυαλιών για αθλητές και ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας συνδυάζει το ξεχωριστό design και τις καινοτόμες ιδέες σε σκελετό και φακό δημιουργώντας ένα σύνολο που προσφέρει άνεση, προστασία και στυλ.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία, Ανδρικά, Unisex Τετράγωνο, Sport Μονόχρωμος, Καθρέπτης, Prizm Μαύρο Κοκάλινο 100% UVA και UVB προστασία Oakley
Oakley

Η Oakley είναι μια γνωστή και εμβληματική μάρκα γυαλιών στην Καλιφόρνια, η οποία απευθύνεται στους λάτρεις του ενεργού αθλητισμού με τα καινοτόμα και ανθεκτικά προϊόντα της. Είναι χορηγός των extreme sports και των τολμηρών αστέρων τους. Το 1985, η Oakley έγινε χορηγός του Greg Lemonde και των Oakley γυαλιών ποδηλασίας του, όπου πήραν το χαρακτηριστικό όνομα "Τour de France". Αυτό οδήγησε στο λανσάρισμα των Oakley Blades και Razer Blades. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Oakley κυκλοφόρησε τα πρώτα της γυαλιά ηλίου για το κοινό, εμμένοντας στον αθλητικό σχεδιασμό της. Το 2005, η εταιρεία λάνσαρε τη διάσημη σειρά Oakley Holbrook με τη βοήθεια του οδηγού αγώνων Valentino Rossi και άλλων. Το Oakley Holbrook προσφέρει μια πιο casual εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα το αθλητικό στυλ της μάρκας. Η Oakley υποστηρίζει τους αθλητές με σχέδια δοκιμασμένα στο χώρο σε ακραίες συνθήκες. Η Oakley είναι γνωστή για τα στρατιωτικά και αστυνομικά προϊόντα προστασίας των ματιών και πειραματίζεται με ένα "golf hovercraft" για χρήση σε όλα τα τερέν.

Διατίθενται διάφορες μοντέρνες επιλογές για τους άνδρες, όπως τα Holbrook, Flight Jacket, Frogskins, Split Shot και Sutro, ενώ για τις γυναίκες διατίθενται κομψά στυλ όπως τα Unstoppable, Reverie, Low Key, Reve Up και Top Knot. Επιπλέον, η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται για τις σειρές Capsule Collection και Limited Edition.

Οι καινοτόμες τεχνολογικές εφευρέσεις αποτελούνται από τη σειρά γυαλιών ηλίου Prizm που είναι εξοπλισμένη με προηγμένα οπτικά υψηλής ευκρίνειας.

Σχετικά Προϊόντα