IZIPIZI ZENITH SAGE GREEN ALL WEATHER

60,00€
Designer: Izipizi
Κωδικός Προϊόντος: 000760138
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα IZIPIZI ZENITH SAGE GREEN ALL WEATHER, μέγεθος 49  (L), είναι unisex γυαλιά ηλίου με τετράγωνο σκελετό σε πράσινο ματ και αποσπώμενες παρωπίδες σε μαύρο χρώμα. Οι φακοί έχουν γκρι χρώμα με ασημί καθρέπτη (Cat. 3 - All Weather) και 100% απορροφητικοί σε UVA και UVB ακτινοβολία.

Tο μοντέλο ZENITH σχεδιάστηκε για έντονες δραστηριότητες πεζοπορίας και πεζοπορίας σε συνθήκες υψηλού φωτισμού. Οι All Weather φακοί είναι ευέλικτοι και προσαρμόζονται τόσο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όσο και σε καλές καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας το σεβασμό των φυσικών χρωμάτων.

Η εταιρία IZIPIZI έρχεται από την Γαλλία με ιδιαίτερης ποιότητας γυαλιά ηλίου για μικρούς και μεγάλους καθώς και αξεσουάρ για το γραφείο ή την τσάντα όπως έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας ή γυαλιά με μπλε φίλτρα για τις οθόνες.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία, Ανδρικά, Unisex Τετράγωνο Καθρέπτης Πράσινο Άλλο 100% UVA και UVB προστασία Izipizi
Διαστάσεις
1) Ύψος φακού 3) Μήκος μετόπης 5) Βραχίoνας
49mm 141mm 155mm
Izipizi

Η εταιρία IZIPIZI έρχεται από την Γαλλία με ιδιαίτερης ποιότητας γυαλιά ηλίου για μικρούς και μεγάλους καθώς και αξεσουάρ για το γραφείο ή την τσάντα όπως έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας ή γυαλιά με μπλε φίλτρα για τις οθόνες.