SAINT LAURENT SL 617 002

393,00€

-15% 463,00€

Designer: Saint Laurent
Κωδικός Προϊόντος: 000761891
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα SAINT LAURENT SL 617, χρώμα 002, μέγεθος 53, είναι unisex γυαλιά ηλίου με τετράγωνο κοκάλινο σκελετό σε σκούρα καφέ ταρταρούγα. Οι βραχίονες φέρουν το λογότυπο της εταιρείας. Οι φακοί έχουν πράσινο χρώμα (Cat. 3) και προσφέρουν 100% προστασία σε UVA και UVB ακτινοβολία. 


Από την ίδρυση της εταιρίας την δεκαετία των 60’s από τον σχεδιαστή Yves Saint Laurent, ο γαλλικός οίκος αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας και της ποιότητας για τον σύγχρονο άνδρα και γυναίκα. Με ιδιαίτερη θέση ανάμεσα σε όλα τα luxury brands παγκοσμίως, καθώς και την νέα πνοή που έδωσε από το 2016 ο νέος διευθυντής σχεδίασης Anthony Vaccarello, ο οίκος Saint Laurent ξεχωρίζει τόσο για τα iconic σχέδια του, όσο και για τις νέες δημιουργίες του.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία, Ανδρικά, Unisex Τετράγωνο Μονόχρωμος Σκούρο Καφέ, Καφέ, Ταρταρούγα Κοκάλινο 100% UVA και UVB προστασία Saint Laurent
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
53mm 20mm 145mm
Saint Laurent

Από την ίδρυση της εταιρίας την δεκαετία των 60’s από τον σχεδιαστή Yves Saint Laurent, ο γαλλικός οίκος αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας και της ποιότητας για τον σύγχρονο άνδρα και γυναίκα. Με ιδιαίτερη θέση ανάμεσα σε όλα τα luxury brands παγκοσμίως, καθώς και την νέα πνοή που έδωσε από το 2016 ο νέος διευθυντής σχεδίασης Anthony Vaccarello, ο οίκος Saint Laurent ξεχωρίζει τόσο για τα iconic σχέδια του, όσο και για τις νέες δημιουργίες του.

Σχετικά Προϊόντα