M MISSONI MMI 0157/S 086HA

87,00€

-27% 120,00€

Designer: M Missoni
Κωδικός Προϊόντος: 000766174
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα M MISSONI MMI 0157/S, χρώμα 086HA, μέγεθος 53, είναι γυναικεία γυαλιά ηλίου με κοκάλινο cateye σκελετό σε καφέ ταρταρούγα . Ο βραχίονας φέρει το λογότυπο της εταιρείας. Οι φακοί έχουν καφέ degrade χρώμα ( Cat. 3) και είναι 100% απορροφητικοί σε UVA και UVB ακτινοβολία. 


Το μοντέλο συνοδεύεται από κορδόνι.
Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία Cateye Degrade Καφέ, Ταρταρούγα Κοκάλινο 100% UVA και UVB προστασία M Missoni
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
53mm 18mm 140mm
M Missoni

Ο ιταλικός οίκος μόδας Missoni ιδρύθηκε από τους Tai και Rosita Missoni το 1953. Γνωστός για τα πολύχρωμα πλεκτά με γεωμετρικά σχέδια που μοιάζουν φτιαγμένα με βελονάκι, το brand Missoni έχει αποκτήσει ένα πιστό κοινό, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται αρκετές διασημότητες όπως η Demi Moore, η Cameron Diaz και η Julia Roberts.  Η κόρη και καλλιτεχνική διευθύντρια, Angela Missoni ακολουθώντας τα βήματα των γονιών της συνεχίζει να δημιουργεί μοναδικές συλλογές που διακρίνονται από την χαρακτηριστική ιταλική φινέτσα του οίκου. Τα signature κομμάτια του οίκου περιλαμβάνουν bohemian βραδινά ρούχα και φυσικά τα must και διαχρονικά ριγέ πλεκτά.

 

Η M Missoni είναι η γλυκιά, cool κόρη της παγκοσμίου φήμης μάρκας. Η αγάπη της Missoni για τα μοτίβα, τα χρώματα και τις υφές είναι εμφανής σε αυτή τη σειρά αλλά με μια πιο χαλαρή, παιχνιδιάρικη και νεανική διάθεση.