ROBERTO CAVALLI 01092 72G

178,00€

-60% 445,00€

Designer: Roberto Cavalli
Κωδικός Προϊόντος: 000593631
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα ROBERTO CAVALLI 01092 72G είναι γυναικεία γυαλιά ηλίου με στρογγυλό κοκάλινο σκελετό σε ροζ διαφάνεια, ενώ έχει μεταλλικό περίγραμμα στους φακούς και μεταλλική γέφυρα σε χρυσό χρώμα. Οι φακοί έχουν ανοικτό καφέ χρώμα με απαλό καθρέπτη σε ροζ- χρυσό και παρέχουν 100% προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία.

Από το 1970 ο οίκος Roberto Cavalli είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, του glamour, της επιτυχίας και της ποιότητας. Είναι γνωστός για τα σχέδια και τα τυπώματα στις δημιουργίες του που οφείλονται στην αγάπη του για την φύση και την αστείρευτη φαντασία του. Πάντα απρόβλεπτος και με στυλ που αλλάζει, ο Roberto Cavalli ανακαλύπτει και τονίζει το glamour που είναι κρυμμένο μέσα σε κάθε γυναίκα. 

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία Στρογγυλά Καθρέπτης, Μονόχρωμος Ροζ Κοκάλινο 100% UVA και UVB προστασία Roberto Cavalli
Roberto Cavalli

Από το 1970 ο οίκος Roberto Cavalli είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, του glamour, της επιτυχίας και της ποιότητας. Είναι γνωστός για τα σχέδια και τα τυπώματα στις δημιουργίες του που οφείλονται στην αγάπη του για την φύση και την αστείρευτη φαντασία του. Πάντα απρόβλεπτος και με στυλ που αλλάζει, ο Roberto Cavalli ανακαλύπτει και τονίζει το glamour που είναι κρυμμένο μέσα σε κάθε γυναίκα.