CHLOE CH0039O 001

335,00€

-10% 373,00€

Designer: Chloé
Κωδικός Προϊόντος: 000697588
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

  Τα CHLOE CH0039O, χρώμα 001, μέγεθος 54, είναι γυναικεία γυαλιά οράσεως με μεταλλικό σκελετό τύπου πεταλούδα. Το χρώμα του σκελετού είναι χρυσό με λεπτομέρειες ταρταρούγας στη μετόπη και στους ακροβραχίονες. Το λογότυπο της εταιρείας είναι χαραγμένο στους βραχίονες.


  Ο οίκος Chloé ιδρύθηκε το 1952 στο Παρίσι από την Αιγυπτιακής καταγωγής Gaby Aghion η οποία απορρίπτοντας την υψηλή ραπτική δημιούργησε την πρώτη συλλογή “luxury prêt-à-porter”. Έκτοτε η Chloé αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους και αναγνωρίσιμους οίκους μόδας παγκοσμίως, βασιζόμενος στην έντονη θηλυκότητα και το ελεύθερο και ανάλαφρο στυλ που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες της.


Φύλο: Σχημα Σκελετου: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία Πεταλούδα Ταρταρούγα, Χρυσό Μεταλλικό Chloé
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
54mm 19mm 140mm
Chloé

Ο οίκος Chloé ιδρύθηκε το 1952 στο Παρίσι από την Αιγυπτιακής καταγωγής Gaby Aghion η οποία απορρίπτοντας την υψηλή ραπτική δημιούργησε την πρώτη συλλογή “luxury prêt-à-porter”. Έκτοτε η Chloé αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους και αναγνωρίσιμους οίκους μόδας παγκοσμίως, βασιζόμενος στην έντονη θηλυκότητα και το ελεύθερο και ανάλαφρο στυλ που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες της.


Σχετικά Προϊόντα