SNOB MILANO SANCARLO SNV06M C02Z

186,00€

-9% 205,00€

Designer: Snob Milano
Κωδικός Προϊόντος: 000586366
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα SNOB MILANO SANCARLO SNV06M C02Z είναι unisex γυαλιά οράσεως με οβάλ μεταλλικό σκελετό με διπλή γέφυρα σε ασημί χρώμα με διαφανή κοκάλινα ακροβραχιόνια. Διαθέτουν πρόσθετο clip on για τον ήλιο, κατασκευής Zeiss το οποίο εφάπτεται στην μετόπη του σκελετού με μαγνήτες. Οι φακοί του είναι Flat σε μπλε χρώμα και 100% απορροφητικοί σε UVA και UVB ακτινοβολία ενώ καλύπτουν ολόκληρη την μετόπη και είναι επιστρωμένοι εσωτερικά.

Η Snob Milano έρχεται από την Ιταλία με σκοπό να διεγείρει την περιέργεια και να “γυρίσει” τα βλέμματα με ιδιαίτερα σχέδια, και εκκεντρικούς συνδυασμούς χρωμάτων και φακών. Με φακούς που καλύπτουν όλη την μετόπη και έντονους καθρέπτες τα Snob Milano είναι μια από τις πιο φρέσκιες και ξεχωριστές επιλογές.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: Designer:
Γυναικεία, Ανδρικά, Unisex Οβάλ Ασημί Μεταλλικό Snob Milano
Snob Milano

Η Snob Milano έρχεται από την Ιταλία με σκοπό να διεγείρει την περιέργεια και να “γυρίσει” τα βλέμματα με ιδιαίτερα σχέδια, και εκκεντρικούς συνδυασμούς χρωμάτων και φακών. Με φακούς που καλύπτουν όλη την μετόπη και έντονους καθρέπτες τα Snob Milano είναι μια από τις πιο φρέσκες και ξεχωριστές επιλογές.