MATSUDA M3085 AG

555,00€
Designer: Matsuda
Κωδικός Προϊόντος: 000759138
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα MATSUDA M3085, χρώμα AG (Antique Gold), μέγεθος 48, είναι unisex στρογγυλά γυαλιά οράσεως με σκελετό τιτανίου σε χρυσό χρώμα. Ο σκελετός, η γέφυρα και οι βραχίονες είναι διακοσμημένα με ανάγλυφο σχέδιο.

Είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ιαπωνία.


Κατασκευασμένο χειροποίητα από τιτάνιο κορυφαίας ποιότητας, το M3085 αντιπροσωπεύει ένα σύγχρονο σχέδιο pantos που είναι λεπτό, μίνιμαλ και εξαιρετικά ελαφρύ. Ο κλασικός σχεδιασμός εμπλουτίζεται από τις χαράξεις που βρίσκονται τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος των βραχιόνων τιτανίου.



Η Matsuda ήταν πάντα προσηλωμένη στην καινοτομία και στη δοκιμή νέων ιδεών, μια θεμελιώδης πτυχή της ταυτότητας της μάρκας από την ίδρυσή της στο Τόκιο από τον Mitsuhiro Matsuda πριν από πέντε και πλέον δεκαετίες. Ήταν ένας από τους πρωτοπόρους σχεδιαστές που συνδύασαν τα αρχιτεκτονικά στοιχεία με εκείνα της μόδας, με τις συλλογές γυαλιών του να είναι αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου κατά τη δεκαετία του 1980. Η φήμη του Matsuda ως πρωτοπόρου στη μόδα ως τέχνη εδραιώθηκε από τις επιτυχημένες συνεργασίες του με διακεκριμένους καλλιτέχνες όπως οι Nan Goldin, Jan Saudek, Juergen Teller και Bruce Weber, οι οποίες επαινέθηκαν και αποθεώθηκαν ιδιαίτερα. Σήμερα, ό,τι κάνουν συνεχίζουν να βασίζονται σε αυτή τη διαχρονική παράδοση που παραμένει το θεμέλιό τους.

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία, Ανδρικά, Unisex Οβάλ Χρυσό Τιτάνιο Matsuda
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
48mm 22mm 145mm
Matsuda

Η Matsuda, ένα ιαπωνικό brand γυαλιών, συνδυάζει την καινοτομία με την παράδοση για να δημιουργήσει εκπληκτικούς σκελετούς με περίπλοκα σχέδια και περίτεχνη χάραξη. Κάθε σκελετός είναι επιμελώς κατασκευασμένος στο χέρι από υλικά υψηλής ποιότητας για στυλ και άνεση. Οι σκελετοί Matsuda διαθέτουν πρωτοποριακό σχεδιασμό και παραδοσιακή δεξιοτεχνία, με κάθε ζευγάρι να υποβάλλεται σε διαδικασία 250 σταδίων, για τη μέγιστη εκλέπτυνση.


Η Matsuda ανέκαθεν ήταν αφοσιωμένη στην καινοτομία και στη δοκιμή νέων ιδεών, κάτι που αποτελεί θεμελιώδη πτυχή της ταυτότητας της επωνυμίας από την ίδρυσή της στο Τόκιο από τον Mitsuhiro Matsuda πριν από πέντε και πλέον δεκαετίες. Υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους σχεδιαστές που συνδύασαν τους κλάδους της αρχιτεκτονικής και της μόδας, αλλά τα γυαλιά και τα έτοιμα κομμάτια του ήταν αυτά που τράβηξαν πραγματικά τα βλέμματα του κόσμου κατά τη δεκαετία του 1980. Η φήμη του Matsuda ως πρωτοπόρου στη μόδα ως τέχνη εδραιώθηκε από τις επιτυχημένες συνεργασίες του με διακεκριμένους καλλιτέχνες όπως οι Nan Goldin, Jan Saudek, Juergen Teller και Bruce Weber, οι οποίες επαινέθηκαν και εξυμνήθηκαν ιδιαίτερα. Ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζεται σε αυτή τη διαχρονική παράδοση που συνεχίζει να αποτελεί το υπόβαθρο της.