DITA ZAZOE DTS145 03

395,00€

-8% 430,00€

Designer: Dita
Κωδικός Προϊόντος: 000738281
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμα Μεγέθη

Τα Dita "ZAZOE" DTS145 χρώμα 03, μέγεθος 64είναι γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα «τετράγωνης» πεταλούδας. Ο σκελετός τους είναι φτιαγμένος από  τιτάνιο, με ανθρακί χρώμα . Τα επιρρίνια είναι φτιαγμένα από τιτάνιο. Τα ακροβραχιόνια έχουν ενσωματωμένα αντίβαρα για να προσφέρουν την τέλεια εφαρμογή στο πρόσωπο. Οι φακοί είναι σε γκρι degrade, προσφέρουν 100% προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία και είναι επιστρωμένοι εσωτερικά. Ο σκελετός είναι "Made in Japan".

H ΕΤΑΙΡΙΑ DITA ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1995, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΡΑΣΕΩΣ. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΛΑΣΙΚΗ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Η DITA EYEWEAR, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΤΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.

Ο CULT ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ MUST-HAVE ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ, ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ FASHION-INSIDERS ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 

Φύλο: Σχημα Σκελετου: Τύπος φακού: Χρώμα σκελετού: Υλικό Σκελετου: UV προστασία: Designer:
Γυναικεία Πεταλούδα Degrade Γκρι Τιτάνιο 100% UVA και UVB προστασία Dita
Διαστάσεις
2) Πλάτος φακού 4) Μήκος γέφυρας 5) Βραχίoνας
64mm 14mm 139mm
Dita
Σχετικά Προϊόντα